churp

12 August 2013

Sesaje...

Assalamualaikum..

Gua nak kabo ape dalam entry nie pon gua tak tau. Tetibe je tangan gua nak update blog gua yang dah berusia ni. Kemaen lame blog gua nie tak dibelai. Ade la 5 bulan sekali je gua datang jenguk. Tu pon kesian dengan blog yang terbiar nie. Mane tau ade follower gua yang rindu dengan karya gua. Tak sedih beliau tengok blog gua bersawang sawang nih. Kahkahkah

Gua perati blog gua nie la kan, skrol punya skrol. Ade la 5 atau 6 entry je dari tahun lepas. Ape celaka nyer blog gua just ade 5 atau 6 entry setahun. Mane semangat gua yang berkobar kobar dulu nak sampai ratus ratus entry setahun. Ini semua poyo. Agenda yahudi semua nih. Hahahahaaa.

Blog gua punye draft ade lagi cerita raye tahun lepas. Ntah biler gua nak publish pon gua tak pasti. Ikotkan ati gua, mau je gua combine cerita raya tahun lepas dengan tahun nie. Baru nampak meriah gile ye dak. Hahahahaaa

Tahun nie punya raya lebih kurang serupa dengan tahun lepas. Takde yang menarik. Raye nie gua still single lagi serupa tahun tahun lepas just yang tak same nyer, gua kene keje time manusia manusia laen tengah cuti raye. Ini la yang paling gua tak puas ati, sepatut nyer raye raye camgini gua duduk depan sofa sambil layan astro ceria sambil makan kuih raya sambil pegang remote tibi kasi adik adik gua tak dapat tengok channel laen. Hahahahaaa

Gua actually terpakse da keje sebab nak bagi anak gua makan. Kalo tak gua yang bagi anak gua makan, sape lagi nak bagi ye dak. Takkan si leman seberang jalan sane yang nak bagi anak gua plak makan. Itu memang mustahil la kan. Disebabkan gua da kabo yang gua da ade anak, diharap gadis gadis yang menaruh ati dekat gua jangan bersedih pulak ye. Kumbang bukan seekor. Ecececece..

Entry pasal bagaimana gua ade anak even gua sentiasa single dengan ape keje selama ni, nanti gua kabo kalo gua teringat la ye. Disini gua nak ucapkan selamat ari raya maaf zahir batin pada semua yang mengenali gua. Cukup la entry gua kali ini ye. Kbai.


p/s : cerita pasal puasa pon takde, terus cerita pasal raye. nampak sangat gelojoh nyer tu. hahahaa :p
Tamat sudah cerita gua. Sekian !

1 comment:

Aaron Grey said...

Hi, Nice site I enjoyed reading it. Thanks for sharing. Would it be possible if I contact you through your email? Please email me back. Thanks!

Aaron Grey
aarongrey112 at gmail.com